donderdag 30 augustus 2007

Roda lonkt naar Faris Haroun


Volgens het Algemeen Dagblad toont Roda JC sterke interesse in Faris Haroun. De Limburgers zien in de middenvelder een alternatief voor Anouar Hadouir, die ook in de belangstelling staat van Roda, maar zijn club (Willem II) vraagt voorlopig nog een te hoge transfersom.

Haroun zit voorlopig bij Genk meer op de bank dan hem lief is. Vorige week heeft hij via zijn manager zijn ongenoegen geuit in Sport/Voetbal Magazine. "Hij wil geen tweede keuze zijn. Dus ja, we zijn op zoek naar iets anders", klonk het toen. "Alleen was het makkelijker geweest als we al in juni hadden geweten dat hij niet op het veld zou staan. Over een week sluit de transfermarkt al."

Racing Genk liet bij monde van technisch directeur Reynders weten dat een transfer niet wordt uitgesloten, maar dat Haroun niet weg moet. Afgelopen weekend kon Haroun tegen Germinal Beerschot opnieuw over een basisplaats beschikken, waardoor hij ondertussen misschien al van gedachte is veranderd. Bovendien zal Roda zeer snel moeten handelen, want vrijdagavond om middernacht sluit de transfermarkt.

Geen opmerkingen: