donderdag 30 augustus 2007

Ook Di Gregorio naar RKC


RKC Waalwijk heeft de dag voor het sluiten van de transfermarkt met Alex Di Gregorio nog een extra Belg aangetrokken. De middenvelder komt over van de tweedeklasser Antwerp FC en tekent voor drie seizoenen in het Mandemakers Stadion.

De 27-jarige Di Gregorio was vorig seizoen aanvoerder, sterkhouder én publiekslieveling bij Antwerp, dat nipt de promotie miste. Ook dit seizoen startte hij met de aanvoerdersband om de arm.

"Di Gregorio is een aanvallend ingestelde middenvelder die op iedere positie in die linie uit de voeten kan. Een box-to-box speler met scorend vermogen", aldus technisch directeur Henry van der Vegt op de officiële website van de club.

Ook trainer Petrovic is opgetogen met de komst van de Belg. "Ik heb hem zien spelen en het is een speler die extra meters wil maken voor het team en bovendien op meerdere posities inzetbaar is."

Na Gerald Lifondja is Di Gregorio al de tweede Belgische aanwinst voor RKC deze week. Verder spelen ook de Belgen Marvin Ogunjimi, Benjamin De Ceulaer en Luwamo Garcia bij de Brabantse club.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Di Gregorio we zullen je nooit vergeten op den Antwerp FC.

Robby

Anoniem zei

Alex, nooit vergeten we je! Doe het goed bij RKC en we komen zeker eens naar je kijken!

Groeten uit Antwerpen!

Anoniem zei

Alex di gregorio ,oh ohohohoh!


We never forget you!

RAFC